Κεντρική Elite League “Τώρα νιώθω πιο έτοιμος”

“Τώρα νιώθω πιο έτοιμος”

gaios skordilis faros keratsiniou

gaios-skordilis-faros-keratsiniou

Ο Φάρος Κερατσινίου βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αποτελώντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Κόντρα στον Δούκα το Σάββατο (25/3), θέλει να πανηγυρίσει την ένατη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, με τον Γάιο Σκορδίλη να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το ντέρμπι με το σύνολο του Γιάννη Τζήμα.

“Tο αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να το κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη από μία ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς και από εκεί και πέρα φτάνοντας στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την άνοδο“, τόνισε αρχικά ο έμπειρος σέντερ.

Για να συνεχίσει: “Στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα του Δούκα χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Ήταν το δεύτερο ματς στο οποίο αγωνιζόμουν μετά τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου στην επικράτηση επί του αντιπάλου”.

Τέλος, ο 29χρονος άσος επισήμανε: “Θα ήθελα να καλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο στη γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…