Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Το μομέντουμ μας ευνοεί”

“Το μομέντουμ μας ευνοεί”

Mikoniatis Rethimno

Mikoniatis-Rethimno

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του θα αναζητήσει αύριο (18/3) το Ρέθυμνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο βοηθός προπονητή των Κρητικών, Σταύρος Μυκονιάτης, πραγματοποίησε δηλώσεις ενόψει της αυριανής αναμέτρησης τονίζοντας πως το μομέντουμ τους ευνοεί για ακόμη μία επιτυχία, ζητώντας συγκέντρωση για 40 λεπτά από τους παίκτες του.

“Η τελευταία νίκη ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε αυτή η επιτυχία μας έχει δώσει καλή ψυχολογία ενόψει του ματς με τον Προμηθέα. Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας. Ψάχνουμε εδώ και καιρό να φέρουμε μία νίκη μακριά από την έδρα μας και το μομέντουμ μας ευνοεί. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε τη νίκη. Θεωρώ πως η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για 40 λεπτά. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του α’ γύρου, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα είναι εξίσου αμφίρροπο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…