Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην επίθεσή μας”

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην επίθεσή μας”

manolopoulos

O Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό και ανέφερε πως τώρα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να είναι καλύτεροι στην συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νομίζω ήταν πάρα πολύ καλός. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας, γιατί μέσα σε δύο μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε κάναμε μια πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και ακολούθησαν καλά το πλάνο μας. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο. Περιμέναμε την πίεση του Ολυμπιακού, μας έβγαλαν εκτός θέσης, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε στην άμυνά μας. Όλα είναι αλληλένδετα. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην επίθεσή μας, γιατί στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να πάμε την μπάλα εκεί που θέλαμε και δεν βάλαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Είπα στα παιδιά πως θέλω να σουτάρουν, να το πιστεύουν”.

Για το αν τα παιχνίδια υψηλού επιπέδου θα βοηθήσουν την ΑΕΚ: “Τα διπλά παιχνίδια μόνο καλό κάνουν από τη στιγμή που έχεις μεγάλο ρόστερ και όσο πιο δυνατά είναι τόσο καλύτερος γίνεσαι. Αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν μια καλή εμπειρία. Φυσικά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον αποκλεισμό, πιστεύαμε την πρόκριση, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε”.

Για τη μη χρησιμοποίηση του Νιούλεϊ στην τέταρτη περίοδο: “Μας έδωσε πάρα πολλά, αλλά επειδή είχαμε πρόβλημα στην επίθεση έκρινα πως θέλαμε να έχουμε καλύτερο μακρινό σουτ”.

Για το αν γίνεται φέτος η ΑΕΚ να μάθει να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια: “Νομίζω πως γίνεται. Πρέπει να δουλέψουμε. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο για προπόνηση”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Προμηθέας – ΑΕΚ

Σε αναβολή οδηγήθηκε τελικά η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη…