Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το ευρωπαϊκό αρνητικό ρεκόρ του Τσόχλα…

Το ευρωπαϊκό αρνητικό ρεκόρ του Τσόχλα…

apollon

apollonΣτους πέντε πόντους έμεινε ο Απόλλων Τσόχλας στο εκτός έδρας ματς με την Τενερίφη, μια επίδοση που ήταν η… καλύτερή του όσον αφορά τα τελευταία έξι ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ. Γενικότερα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δεν “έδωσε” πολλά στον “Δικέφαλο” (απεναντίας πρόσφερε λίγα) όσον αφορά τα παιχνίδια του Champions League. Αυτό το “δείχνουν” τα νούμερα… Ο Τσόχλας τελείωσε την διοργάνωση με 4,1 πόντους μέσο όρο και μάλιστα σε κανένα από τα 18 παιχνίδια που έπαιξε δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων!

Ολα τα ματς της Euroleague (μέσα σε αυτά και το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός) θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με LIVE STREAMING, με Live Betting αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για πρώτη φορά την τελευταία τριετία μονίμως… μονοψήφιος

Σε όλα είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρνητικό ρεκόρ τριετίας για τον Τσόχλα σε ό,τι αφορά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του (ανά σεζόν) με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό γιατί ούτε την σεζόν 2015-16 αλλά ούτε την αγωνιστική χρονιά 2014-15 είχε τελειώσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του “Δικεφάλου” (στο Eurocup) έχοντας σε όλα τα ματς μονοψήφιο αριθμό πόντων (υπήρχαν, δηλαδή, αγώνες που είχε διψήφιο αριθμό πόντων). Την σεζόν 2013-14 ο Τσόχλας είχε παρουσιαστεί πάλι (όπως και φέτος)… μονίμως μονοψήφιος στο Eurocup στα 10 παιχνίδια που είχε δώσει τότε ο “Δικέφαλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…