Κεντρική Β' Εθνική Το “ευχαριστώ” του Αγρινίου

Το “ευχαριστώ” του Αγρινίου

agrinio 1

agrinio

Το Αγρίνιο ηττήθηκε εντός έδρας από την Καρδίτσα με 6074, για την 24η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Β΄Εθνικής, με την διοίκηση των γηπεδούχων να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο για τη συγκλονιστική του παρουσία στον αγώνα με τον Α.Σ. Καρδίτσας και του ζητάει συγνώμη για το χθεσινό αποτέλεσμα. Ένα τόσο δυνατό φίλαθλο κοινό δίνει την ώθηση σε παίκτες και προπονητές και τέτοιο κόσμο θέλουμε να έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Σπυρόπουλο για την ομαλή διεξαγωγή όχι μόνο του χθεσινού αλλά και όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διαιτητικό δίδυμο των αδερφών Ταρενίδη που σε ένα δυνατό παιχνίδι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι ξανά εντός έδρας με τον Α.Ο. Πολυγύρου, όμως μετατίθεται για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μετά από αίτημα του φιλοξενούμενου σωματείου και αποδοχής του από την πλευρά μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…