Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη”

“Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη”

sfairopoulos

sfairopoulos

O Oλυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας των Τρικάλων με 7961, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να κατάκτηση το πλεονεκτήμα έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
“Ήταν ένα καλό ματς, παλέψαμε και κάναμε μία καλή προσπάθεια. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το ματς, πέσαμε λίγο στην δεύτερη περίοδο, αλλά ήμασταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε καλή αντίδραση ύστερα από μία κακή ήττα, όπως εκείνη από την Γαλατάσαραϊ.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και η κανονική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Μένουν 4 ακόμη ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι ώστε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας έως το τέλος των playoffs.

Έρχεται μία απαιτητική εβδομάδα στην Ευρώπη με δύο δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζουμε πρώτα τον Ερυθρό Αστέρα και μετά την Ρεάλ. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και στα δύο αυτά ματς.”

Ακόμα, ο Δημήτρης Αγραβάνης, δήλωσε:
“Ήταν ένα ματς που θέλαμε να αντιδράσουμε μετά την ήττα από την Γαλατάσαραϊ. Θέλαμε να βγάλουμε ενέργεια και καλές φάσεις. Πήραμε αρκετά ριμπάουντ και κυριαρχήσαμε σε αυτόν τον τομέα. Τέλειωσε το ματς με τα Τρίκαλα. Έρχεται δύσκολη εβδομάδα με δύο ματς στην Ευρώπη. Κοιτάμε μόνο το ματς με τον Αστέρα και μετά θα ασχοληθούμε με την Ρεάλ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …