Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Θα παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα”

“Θα παλέψουμε για το καλό του Απόλλωνα”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλων Πατρών βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην Α2 και το Σάββατο (25/03, 17:00) αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου για την 23η αγωνιστική της Basket League. Ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι όλοι μαζί θα παλέψουν για το καλό της ομάδας της Πάτρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Άλλη μια πολύ δύσκολη εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και κλείνει για εμάς με ένα ακόμα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το περασμένο Σάββατο χάσαμε άλλη μια ευκαιρία μέσα στη Λευκάδα για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή.
Παίζαμε με μια ομάδα που την εκτιμώ πολύ και παρόλο που τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Α2 Εθνική, παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και αυτό έκανε και στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, ωστόσο, οι κακές επιλογές που έγιναν στο τέλος μας κόστισαν και δεν μας επέτρεψαν να φτάσουμε στη νίκη την οποία την θέλαμε τόσο πολύ.

Μπροστά μας έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια στα οποία χρειαζόμαστε όσες περισσότερες νίκες είναι δυνατόν. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και στις τάξεις των φιλάθλων μας αλλά δυστυχώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…