Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”

“Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Δημήτρης Μαυροειδής έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων”. Ο άσσος της “Ένωσης” τόνισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στο μέλλον.

“Για εμένα έτσι πρέπει να είναι οι ομάδες, να υπάρχει πειθαρχία και ο προπονητής να ελέγχει όσες περισσότερες πάσες μπορεί. Ο προπονητής σε συνεργασία με τον πλέι μέικερ πρέπει να έχει τον έλεγχο. Αυτό μου αρέσει, έτσι πρέπει να παίζει η ομάδα. Θέλαμε πολύ το ματς, είχαμε πάθος. Στο τέλος έβαλε κάποια σουτ ο Ολυμπιακός, στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι. Μου άρεσε το πάθος και η συνοχή που δείξαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ο κόουτς είναι δύο μέρες σε αυτή τη θέση, δεν μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς αυτά που ήθελε. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, χάσαμε κάποια σουτ, συνεχίζουμε. Μου άρεσε αυτό που είδα”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας σέντερ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:””Ξέραμε για τον Ολυμπιακό και τη συνοχή που έχει. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στο ίδιο επίπεδο από πλευράς συνοχής, αν και έχει καλές μονάδες. Είναι ένα μάθημα για το πώς πρέπει εμείς να παίζουμε”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…