Κεντρική Γ' Εθνική “Τελικά αυτή η ομάδα έχει μέταλλο” (pic)

“Τελικά αυτή η ομάδα έχει μέταλλο” (pic)

kalogeropoulos penteli

kalogeropoulos-penteli

Η Πεντέλη επικράτησε εντός έδρας του Ιπποκράτη Κω με 7869, για την 20η αγωνιστική του 2ου Νότιου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την διοίκηση να δίνει τα εύσημα στους παίκτες για την εξαιρετική τους εμφάνιση και στον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Τελικά αυτή η ομάδα έχει μέταλλο.

Σήμερα ήταν ενας πολύ δύσκολος αγώνας με αντίπαλο μας τον Ιπποκράτης Κω, 2ο στη βαθμολογία με μόλις 2 ήττες μέχρι τώρα. Απο την ομάδα μας έλλειπαν Καλογερόπουλος, Γρατσιάτος, Αποστολόπουλος, Σαλτουρίδης και ο Κέκκης.

Παρ’ όλα αυτά με πολύ μεγάλη προσπάθεια, θα μπορούσαμε να πουμε με αυταπάρνηση των παικτών μας, πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, σημαντική βαθμολογικά, αλλά και με πολύ μεγάλη σημασία για την ψυχολογία μας σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε.

Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους φίλους της ομάδας μας, που με την παρουσία τους και τον παλμό τους, δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και εδωσαν φτερά στους παίκτες μας.

Τέλος και πάνω απ’όλα συγχαρητηρια στα παιδιά που παίζανε αλλά και στους τραυματίες που παρακολουθούσαν ανήμποροι να βοηθήσουν παροτρύνοντας τους συμπαίκτες τους.

Καλή συνεχεια!!!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…