Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τα καλύτερα της χθεσινής βραδιάς στην Ευρωλίγκα (vids)

Τα καλύτερα της χθεσινής βραδιάς στην Ευρωλίγκα (vids)

edgaras ulanovas zalgiris

edgaras-ulanovas-zalgiris

5 αναμετρήσεις περιελάμβανε το χθεσινό καλεντάρι της Ευρωλίγκα και όπως κάθε αγωνιστική έλαβαν χώρα εντυπωσιακά highlights, δείγμα του πόσο έχει ανέβει το επίπεδο του θεάματος τη φετινή σεζόν. Το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube επέλεξε τα πιο “αστραφτερά” στιγμιότυπα και τα παρουσιάζει με κάθε επισημότητα.

Το κάρφωμα της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το απίθανο tomahawk του Εντγκάρας Ουλανόβας στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουρούση, με τον Έλληνα σέντερ να μην βρίσκεται σε θέση να αναχαιτίσει την “έκρηξη” του φόργουορντ της Ζαλγκίρις.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=onQOChXUqQY]

Η ασίστ της βραδιάς ανήκει για πολλοστή φορά στον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον σταρ της ΤΣΣΚΑ να ανιχνεύει άλλη μια απίθανη γραμμή πάσας, “σερβίροντας” υπέροχα στον Κόρι Χίγκινς για το εύκολο λέι-απ. Θαυμάστε τον κορυφαίο πασέρ της Ευρώπης επί τω έργω!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iu39T_cX4Lc]

Ο Βίκτορ Κλαβέρ προσέφερε την τάπα της βραδιάς, λέγοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” στον Αρτέμ Κλιμένκο, με τον Ισπανό φόργουορντ να χρησιμοποιεί εξαιρετικά τις αλτικές του αρετές.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bDnwHyMbhwQ]

Η κορυφαία φάση της βραδιάς, όμως, ανήκει στον Γιαν Βέσελι, με τον Τσέχο φόργουορντ/σέντερ να “ίπταται” προς το καλάθι, όπως συνηθίζει άλλωστε. Έπειτα από μια pick-n-roll συνεργασία με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο Βέσελι “απογειώνεται” προς το ανυπεράσπιστο καλάθι της Μπασκόνια!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yk2A1jEOvk4]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…