Κεντρική NBA Στους Καβαλίερς ο Μπόγκουτ! (vid)
NBA

Στους Καβαλίερς ο Μπόγκουτ! (vid)

andrew bogut mavericks

andrew-bogut-mavericks

Ο Άντριου Μπόγκουτ βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας τις τελευταίες μέρες, μετά την ανταλλαγή που τον έστειλε στους Φιλαδέλφια 76ερς και την άμεση αποδέσμευσή του από αυτούς. Πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου έριξαν “ματιές” προς τον Αυστραλό σέντερ αλλά τελικά οι Κλίβελαντ Καβαλίερς τα κατάφεραν, με τους πρωταθλητές να έρχονται σε προφορική συμφωνία με τον 32χρονο , ο οποίος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο!

 

 

Αυτό ήταν το δεύτερο “χτύπημα” των πρωταθλητών μέσα σε 1 εβδομάδα, μετά και την απόκτηση του Ντέρον Γουίλιαμς, ο οποίος θα “γεμίσει” τη θέση του πόιντ-γκαρντ. O Μπόγκουτ δεν έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του φέτος, έχοντας ταλαιπωρηθεί και από τραυματισμούς. Οι μέσοι όροι του κυμαίνονται στους 3 πόντους, τα 8.3 ριμπάουντ και τις 2 ασίστ ανά αγώνα, σε 26 παιχνίδια με το Ντάλας.

Η παρουσία του κάτω από τα δύο καλάθια μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τους Καβαλίερς. Η ικανότητα του στην “προστασία” του καλαθιού, σε συνδυασμό με τα ριμπάουντ και τις καταπληκτικές πάσες του, θα βοηθήσουν το Κλίβελαντ, ειδικά εν τη απουσία του Κέβιν Λοβ τον επόμενο 1,5 μήνα. Όντας μάλιστα ο πρώην βασικός σέντερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η επικείμενη “μάχη” των Τελικών ανάμεσα στις δύο ομάδες αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IRRoCnKGzPw]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…