Κεντρική Ασίστ Shadow “Στους καλύτερους της Ευρώπη ο Σφαιρόπουλος, καλή δουλειά ο Πασκουάλ”

“Στους καλύτερους της Ευρώπη ο Σφαιρόπουλος, καλή δουλειά ο Πασκουάλ”

petropoulo

petropoulo

Την άποψή του για τους Τσάβι Πασκουάλ και Γιάννη Σφαιρόπουλο κατέθεσε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής, Κώστας Πετρόπουλος, μιλώντας επίσης για το παιδί-θαύμα που ονομάζεται Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όλα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
: “Δεν θα παρέμβαινα στον Αντετοκούνμπο να… στραγγαλίσω το ταλέντο του. Μπορείς να έχεις αυτόν τον παίχτη και να του λες μην κατεβάζει την μπάλα επειδή είναι 2.11;”.

Για τον άνθρωπο που του “έκοψε” το μπάσκετ: “Ο Φάνης είναι ο άνθρωπος που μου έκοψε το μπάσκετ. Ενώ ήμουν ένας παίκτης των 30, 40, 50, 60 πόντων τότε (στη μεταξύ μας αναμέτρηση έβαλα 2. Τότε σκέφτηκα το ότι να βάλεις εσύ 2 πόντους είναι προμήνυμα. Πρέπει να σταματήσεις”.

Για τους Πασκουάλ, Σφαιρόπουλο: “Ο Πασκουάλ έχει κάνει καλή δουλειά. Έχει αλλάξει τα πράγματα, είναι στοχευμένος προπονητής, όπως και ο Σφαιρόπουλος. Είναι προπονητές υψηλού επιπέδου που προσπαθούν να κερδίσουν τον αντίπαλο σε πολύ μικρές λεπτομέρειες.

Τον Σφαιρόπουλο τον αγαπώ πολύ, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Πεδουλάκης επίσης είναι εξαιρετικός προπονητής. Του άξιζε καλύτερη αντιμετώπιση”.

Για παίκτες που μοιάζει το στιλ τους: “Από τον Παναθηναϊκό θα έλεγα τον Παππά. Πιστεύω στο ταλέντο του, είναι καλός με την μπάλα, απειλεί με την μπάλα. Πρέπει να προσπαθεί περισσότερα σουτ, να μην αναλώνεται στα ντράιβ. Από τον Ολυμπιακό μια μίξη Παπανικολάου και Πρίντεζη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…