Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Στο Ρέθυμνο – Ολυμπιακός το “Basket Αγάπης” (pic)

Στο Ρέθυμνο – Ολυμπιακός το “Basket Αγάπης” (pic)

esake basket agapis

esake-basket-agapis

Το “Basket Αγάπης” του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan.gr θα “βρεθεί” στην αναμέτρηση του Ρεθύμνου εναντίον του Ολυμπιακού (27/03, 16:00), στο “Μελίνα Μερκούρη“, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το “Basket Αγάπης“, η περιοδεία αλληλεγγύης στις πόλεις των ομάδων του πρωταθλήματος που διοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο μεγάλος χορηγός της Basket League Stoiximan.gr, συνεχίζεται με επόμενο “σταθμό” το Ρέθυμνο την προσεχή Δευτέρα (27/03). Το “Basket Αγάπης” έχει ταξιδέψει ήδη με μεγάλη επιτυχία σε επτά περιοχές της Ελλάδας (Αμαλιάδα, Λαύριο, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λευκάδα και Ρόδο), με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Σίτισης και Στέγασης των Δήμων και ιδρυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα.

Την προσεχή Δευτέρα (27/03) ο ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan.gr, ο Δήμος Ρεθύμνου και η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings περιμένουν τους φιλάθλους στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” από τις 15:00, μία ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης της κρητικής ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, η Stoiximan.gr προσφέρει το ποσό των 1.500€ για αγορά τροφίμων και το ποσό των 1.000€ το οποίο αυξάνεται κατά 500€ με κάθε εύστοχο σουτ του αθλητή των ακαδημιών του Ρεθύμνου Cretan Kings Γρηγόρη Λαγουδάκη στο διαγωνισμό βολών που πραγματοποιείται στο ημίχρονο του αγώνα. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκειας της ανάπαυλας ο Ανδρέας Χριστοδούλου του Ρεθύμνου Cretan Kings και ένας παίκτης του Ολυμπιακού θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου για να διπλασιαστεί το ποσό! Το τελικό ποσό θα διατεθεί για τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου.”

%C2%ABBasket %CE%91%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82%C2%BB

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …