Κεντρική NBA NCAA Στην καλύτερη πεντάδα της Midwest ο Ντόρσεϊ!

Στην καλύτερη πεντάδα της Midwest ο Ντόρσεϊ!

tyler dorsey dillon brooks oregon

tyler-dorsey-dillon-brooks-oregon

Οι Όρεγκον Ντακς βρίσκονται πλέον στο Final-4, βγάζοντας νοκ-άουτ το Κάνσας, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σε ρόλο κεντρικού πρωταγωνιστή. Ο “Mr March” είναι ίσως ο πιο “καυτός” παίκτης της March Madness, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους σε όλα τα παιχνίδια. Το χρίσμα του ηγέτη της επίθεσης έχει περάσει στα χέρια του, με δεδομένο ότι παίρνει πάνω του σχεδόν όλα τα μεγάλα σουτ στα κρίσιμα σημεία και ως αποτέλεσμα, άλλη μια διάκριση προστέθηκε στο παλμαρέ του.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Midwest, η οποία μάλιστα κατακλύζεται αποκλειστικά από παίκτες του Όρεγκον και του Κάνσας! Ο συμπαίκτης του, Τζόρνταν Μπελ επιλέχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της περιφέρειας (MOP), λόγω των απίθανων αμυντικών επιδόσεων του ενώ ο Ντίλον Μπρουκς βρήκε και αυτός μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους.

Από πλευράς Κάνσας, επιλέχθηκε ο σταρ, Τζος Τζάκσον, ο οποίος πηγαίνει ολοταχώς για την 3η θέση στο επερχόμενο ντραφτ αλλά και ο Φρανκ Μέισον, με τον πλέι-μέικερ των Τζέιχοκς να κουβαλάει μεγάλο φορτίο για την ομάδα του, μέχρι η πορεία της να ανακοπεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…