Κεντρική NBA Στην αποστολή των Γουόριορς ο Ντουράντ!
NBA

Στην αποστολή των Γουόριορς ο Ντουράντ!

durant1

durant1

Ο Κέβιν Ντουράντ θα ακολουθήσει την αποστολή των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα επερχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους μετά από δική του απαίτηση, όπως αναφέρει το ESPN. Ο “KD” βρίσκεται στο “καναβάτσο” από τις 28 Φεβρουαρίου, όταν ο Ζάζα Πατσούλια “προσγειώθηκε” άτσαλα πάνω στο αριστερό γόνατό του, με συνέπεια να τον τραυματίσει. Η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, με το που γίνει επανεξέταση στο “λαβωμένο” πόδι του.

Ο κόουτς των “πολεμιστών”, Στιβ Κερ ανέφερε ότι ο Ντουράντ, παρότι θα ακολουθήσει την αποστολή, ίσως να μην βρίσκεται στο γήπεδο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (με Θάντερ εκτός και Μάβερικς εκτός) αλλά τόνισε ότι ο σούπερ σταρ των “dubs” έχει παρουσιάσει πρόοδο, διότι πλέον μπορεί και εκτελεί κανονικά τζαμπ-σουτ, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, όπου σούταρε είτε καθιστός, είτε όρθιος δίχως άλμα.

Οι ιθύνοντες των Γουόριορς ελπίζουν να επιστρέψει δυναμικά ο Ντουράντ πριν από την έναρξη των πλέι-οφς, ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι στα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Το ρεκόρ των φιναλίστ του NBA χωρίς αυτόν δεν είναι και το καλύτερο δυνατό (5-5), με την απόδοση της ομάδας να παρουσιάζει “βουτιά” αλλά η επιστροφή του αναμένεται να λύσει τα χέρια του Κερ, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του ένα επιθετικό “υπερόπλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…