Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Σκουρτόπουλος: “Θα ήταν άδικο αν έχανε ο Κόροιβος”

Σκουρτόπουλος: “Θα ήταν άδικο αν έχανε ο Κόροιβος”

skourtopoulos

skourtopoulos

Στην ανωτερότητα του Κόροιβου Αμαλιάδας αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τονίζοντας πως θα ήταν άδικο να μην έπαιρνε τη νίκη η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

“Να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον Ντίνο Καλαμπάκο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά τα παιδιά του Κοροίβου κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν καλύτερα. Εμείς, ενώ έχουμε ένα συν στο επιθετικό κομμάτι, δεν έχουμε αποτέλεσμα και αναλωθήκαμε τα τρίποντα”, είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Ήμασταν τελείως διαφορετικοί από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και δυστυχώς αυτό που με λυπεί είναι ότι κάποιες αδυναμίες δεν τις διορθώνουμε. Βέβαια, για εμάς είναι επιτυχία ότι φθάσαμε στο ένα σουτ αλλά θα ήταν και άδικο για τον Κόροιβο εάν έχανε. Για εμάς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία εάν κερδίζαμε, αλλά δεν θεωρούμε ότι χάσαμε και κάτι σημαντικό. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι το 4 στα 4″.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης από την πλευρά των παικτών των Πατρινών τόνισε πως: “Kαταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Από την πλευρά μας, με δύο διαφορετικά πρόσωπα δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τέτοιο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός πλάνου, στο δεύτερο ημίχρονο ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε μεγαλύτερο βαθμό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, αλλά όταν χάνουμε τη συγκέντρωσή μας τότε υπάρχει πρόβλημα.

Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ειδικά οι παίκτες και φυσικά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, γιατί εννοείται ότι υπάρχει επιστροφή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…