Κεντρική Ασίστ Shadow Σκηνές ντροπής σε σχολικό αγώνα στη Λάρισα

Σκηνές ντροπής σε σχολικό αγώνα στη Λάρισα

astunomia

astunomia-

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε παιχνίδι μπάσκετ στη Λάρισα, ανάμεσα σε ομάδες Λυκείων της πόλης και του Βόλου. Αποτέλεσμα αυτών, μια καθηγήτρια να λιποθυμήσει, ενώ μαθητές φυγαδεύτηκαν από το κλειστό της Νεάπολης.

 Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας taxydromos.gr:

“Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να δίνει το παρών εκτός κλειστού, με το παιχνίδι των κοριτσιών να ολοκληρώνεται κανονικά και δίχως έκτροπα, και με τις Βολιώτισσες του 2ου ΓΕΛ να κατακτούν εύκολα την πρόκριση με νίκη 34-54 για τον τελικό Θεσσαλίας.

Λίγη ώρα αργότερα και στο ίδιο γήπεδο ξεκίνησε η αναμέτρηση των αγοριών, όπου το παιχνίδι εντός παρκέ αποδείχθηκε πραγματικό ντέρμπι, με τη Λαρισινή ομάδα να κερδίζει στο φινάλε με 52-50. Ωστόσο η μπάλα… μεταφέρθηκε στην κερκίδα, όπου λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι-μαθητές (;) πέταξαν μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο και τα αίματα άναψαν.

Στη συνέχεια, πανό που είχαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας έγινε στόχος, με τους φιλοξενούμενους εισβολείς να απειλούν τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ, που βρίσκονταν στις κερκίδες και τους καθηγητές τους να λειτουργούν ως ασπίδα μπαίνοντας μπροστά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Από το σκηνικό πολέμου… μία καθηγήτρια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, με την μπαρουτοκαπνισμένη ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα να συνθέτουν τις θλιβερές εικόνες, ενώ μαθητές ήρθαν ακόμη και στα χέρια…!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…