Κεντρική Basket League Άρης Σε μέρος της προπόνησης ο Ντραγκίσεβιτς

Σε μέρος της προπόνησης ο Ντραγκίσεβιτς

dragisevic 1

dragisevicΘετικά νέα για τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς που είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό… Την Τετάρτη ακολούθησε μέρος της προπόνησης και έτσι ανέβασε στροφές σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα (συγκεκριμένα 2,5 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του).

Ολα δείχνουν πως ο Σέρβος φόργουορντ θα είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη (όπως είχαμε αναφέρει και τα προηγούμενα 24ωρα) για το εκτός έδρας ματς του Άρη με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Eνα ματς ιδιαίτερα σημαντικό από βαθμολογική άποψης ενώ από την πιάτσα των ατζέντηδων “βγαίνει” και μια άλλη παράμετρος για το συγκεκριμένο παιχνίδι με την έννοια ότι λέγεται πως μπορεί να είναι… κρίσιμο για τον Πρίφτη.

Μάλιστα ακούστηκε το όνομα του Λευτέρη Σούμποτιτς σε περίπτωση που ο Ελληνας κόουτς δεν συνεχίσει στον πάγκο μετά τον αγώνα στην Ρόδο. Το αν αυτά είναι “τραβηγμένα” σενάρια ή εν τέλει επιβεβαιωθούν, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Οι Τζαζ κόντρα στους Πίστονς θα πάρουν την έβδομή τους νίκη στα τελευταία 10 εκτός έδρας ματς; Οι Σπερς απέναντι στους Μπλέιζερς θα πάρουν το 12ο θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία 13 παιχνίδια; Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στο NBA μαζί με LIVE STREAMING!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…