Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Δόξα Λευκάδας”

“Σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Δόξα Λευκάδας”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

H ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας (01/04, 17:00), για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Μαυροείδη να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει την Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής:
“Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο κρίθηκε σε δύο παρατάσεις. Αξίζαμε τη νίκη και το δείξαμε μέσα στο παρκέ, όπου δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Έχουμε αφήσει πίσω το συγκεκριμένο ματς και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο μας, την Δόξα Λευκάδας. Μία ομάδα που παλεύει ως το τέλος τους περισσότερους εντός έδρας της αγώνες. Έχει ποιότητα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί από την έναρξη του αγώνα, μπούμε δυνατά στο ματς και να μην αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό μας να μας κάνει τη ζημιά.

Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχει δει ο κόουτς στους τελευταίους αγώνες. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να ανεβάσουμε κι άλλο την ψυχολογία μας ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών και των πλέι οφ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…