Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ Σε Αχαρνές και Ελευσίνα το φετινό 3Χ3

Σε Αχαρνές και Ελευσίνα το φετινό 3Χ3

psak

psak

Ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του δημοσίευσε πως, ύστερα από το Γαλάτσι και τα Χανιά3Χ3 αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις Αχαρνές και στην Ελευσίνα στις 1011 Ιουνίου και στις 1718 Ιουνίου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες για δύο ακόμα τουρνουά 3Χ3 που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τους κατά τόπους δήμους. Είναι ήδη γνωστό ότι στο Γαλάτσι θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου (Άλσος Βεΐκου) και στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου (οδός Ανδρέα Παπανδρέου, ανάμεσα σε κήπο και στάδιο).

Επίσης, ενημερώνουμε πως το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα λάμψουν στις Αχαρνές (Λεωφόρο Φιλαδελφειας 87 μπροστά από το δημαρχείο) και μία εβδομάδα μετά, δηλαδή 17-18 Ιουνίου, στην Ελευσίνα (Παλαιές Αποθήκες της Ελαιουργικής-Ιερά Οδός και Αφών Μουρίκη). Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα γίνουν τουρνουά σε τουλάχιστον τέσσερις πόλεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερες, αφού αρκετοί δήμοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Στα φετινά τουρνουά, αναμένονται πολλά μεγάλα ονόματα, αλλά και εκπλήξεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…