Κεντρική NBA Σακίλ: “Τι να μου πει ο Ντουράντ χωρίς πρωτάθλημα;”
NBA

Σακίλ: “Τι να μου πει ο Ντουράντ χωρίς πρωτάθλημα;”

shaq

shaq

Το μέτωπο που άνοιξε ανάμεσα στον Σακίλ Ο’Νιλ με τον Τζαβέλ ΜακΓκί, λόγω του τρόπου με τον οποίο ο “Σακ” γελοιοποιεί τον παίκτη των Γουόριορς στο Shaqtin’ A Fool δεν άφησε ασυγκίνητο τον Κέβιν Ντουράντ. Ο “KD” έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, αποκαλώντας την ενέργεια του Σακίλπαιδιάστικη“, με τον Ο’Νιλ να περνά, όπως αναμενόταν, στην αντεπίθεση.

Ο Ο’Νιλ μίλησε στον δημοσιογράφο του Sports Illustrated, Μπεν Γκόλιβερ, τονίζοντας πως ο Ντουράντ δεν θα έπρεπε να του απευθύνει τον λόγο, εφόσον δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα: “Δεν μπορεί να μου μιλά έτσι. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης αλλά ακόμα δεν είναι μέσα στο… club. Είναι απ’έξω, μαζί με τον Μπάρκλεϊ, τον Μαλόουν και τον Στόκτον. Δεν είναι στην ίδια κατηγορία με εμένα και τους υπόλοιπους πρωταθλητές”.

“Ο Ντουράντ προσπαθούσε απλά να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του αλλά αν διαβάσει κάποιος αυτά που είπε, τίποτα δεν έβγαζε νόημα. Βασικά, κάποια από αυτά ήταν κατανοητά. Είπε ότι ήμουν τεράστιος και ότι έκανα… bullying στους αντιπάλους. Αυτό ακριβώς έκανα. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάθομαι και να κάνω σουτάκια“.

Το πρωτάθλημα είναι σοφτ και οι παίκτες είναι ευαίσθητοι. Και εγώ ήμουν ευαίσθητος σαν παίκτης αλλά ποτέ δεν την έμπαινα στους μεγαλύτερους. Ο Τζαμπάρ και ο Τσάμπερλεϊν δεν είπαν ποτέ καλή κουβέντα για μένα. Έκατσα να κλάψω; Όχι! Όταν ρώτησαν τον Τζαμπάρ για το γεγονός ότι είχαμε τα ίδια στατιστικά στις αντίστοιχες ηλικίες και για τη γνώμη του για εμένα, αυτός απάντησε “Ναι, αλλά δεν έχει πάρει πρωτάθλημα ακόμη“. Θα μπορούσα να του πάω κόντρα αλλά δεν το έκανα, το κατάπια σαν αληθινός άντρας. Σήμερα, πολλοί από τους παίκτες αρχίζουν να κλαίνε εάν πεις οτιδήποτε για αυτούς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…