Κεντρική Διεθνή Προβάδισμα για τη Μονακό, δύσκολα η Καρσίγιακα

Προβάδισμα για τη Μονακό, δύσκολα η Καρσίγιακα

karsigiaka 1

karsigiaka

Η Μονακό πήρε τη νίκη απέναντι στη Σάσαρι με 73-62 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League. Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς η Καρσίγιακα τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην Βενέτσια όμως τελικά τα κατάφερε και επικράτησε με 74-71.

Για την αναμέτρηση των Μονεγάσκων, οι δύο ομάδες δεν άφηναν η μία την άλλη να ξεφύγουν στο σκορ και πήγαιναν χέρι χέρι στην πρώτη περίοδο. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο δεκάλεπτο πάτησαν το γκάζι και βρέθηκαν πριν το τελευταίο μέρος να προηγούνται με 20 πόντους (60-40). Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ανατροπή, όμως δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στην ήττα.

Από την άλλη στην αναμέτρηση της Τουρκίας, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-15, η διαφορά συνέχισε να συντηρείτε στα ίδια επίπεδα μέχρι την τέταρτη περίοδο. Τα δύο συνεχόμενα καλάθια του Μπράμου 6 λεπτά πριν από το τέλος, έφεραν την ομάδα του σε απόσταση αναπνοής (59-57) και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Οι Τούρκοι όμως δεν επέτρεψαν στην ιταλική ομάδα να κάνει την μεγάλη ανατροπή και πήραν τη δύσκολη και αγχωτική νίκη, χωρίς όμως να έχουν μεγάλο προβάδισμα.

Tο πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των “8”:

Τρίτη 21/03
Μπάνβιτ – Λούντβιγκσμπουργκ  87-92
Βιλερμπάν – Τενερίφη  62-62

Τετάρτη 22/03
Καρσίγιακα – Βενέτσια  74-71
Μονακό – Σάσαρι 73-62

*Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 29/03.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…