Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος

Πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος

vaggelis galatsopoulos paok sillipitiria

vaggelis galatsopoulos - paok - sillipitiria

Γιώργος ΚογκαλίδηςΟ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι ο 6ος πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ, μετά τους Θόδωρο Καρατζά, Μανώλη Παπακαλιάτη, Βασίλη Οικονομίδη, Γιώργο Χαλβατζάκη και Μιχάλη Μελή. Αναλαμβάνει βάσει νόμου την προεδρία (μην ακούτε περί ψηφοφορίας και λοιπών ιστοριών) κι έχει συγκεκριμένες επιλογές. Δεδομένο είναι πως δεν θα βγάλει τη διετία, πως η διοίκησή του -αν αποδεχθεί την ανάληψη των καθηκόντων και της ευθύνης- θα είναι… μικρής διάρκειας.

Θα αποφασίσει, μαζί με το Δ.Σ., αν θα οδηγήσουν άμεσα σε εκλογές τον ΕΣΑΚΕ, ή αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν και μετά θα κληθούν οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ να εκλέξουν νέα διοίκηση. Αν επιλεγεί ο πρώτος δρόμος, θα έχουμε εκλογές μέσα στον Μάρτιο. Κι αυτό θα γίνει ώστε η τηλεοπτική διαπραγμάτευση να γίνει από αιρετή διοίκηση, μακράς διάρκειας.
Αν πάλι επιλεγεί να ολοκληρωθεί η σεζόν και να μην αναστατωθούν οι ομάδες εν μέσω πρωταθλήματος, η διοίκηση που θα προκύψει το καλοκαίρι θα είναι τηλεοπτικά άστεγη. Βεβαίως, κανείς δεν εμποδίζει τον νέο πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. να κάνουν συζητήσεις, ακόμα και να συμφωνήσουν, αν βρεθεί συμφέρουσα πρόταση.

Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει κενό εξουσίας, από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα ενδυθεί το προεδρικό κοστούμι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Τελικός πράξη 4η

Ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών διεξάγεται σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 15:00…