Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πολύ αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

“Πολύ αθλητική ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Giankounas

Giankounas

Πολύ σημαντική είναι η νίκη για τη Ζαλγκίρις Κάουνας κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, όπως δήλωσε ο Παούλιους Γιανκούνας. Ο Λιθουανός φόργουορντ/σέντερ ευελπιστεί ο κόσμος της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο, δίνοντας βοήθεια στους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αθλητική ομάδα. Έχει ευκίνητους ψηλούς και τον Μπουρούση. Επίσης διαθέτουν παίκτες που είναι ικανοί στα ριμπάουντ, μπορούν να παίξουν γρήγορα, αλλά και να απειλήσουν από μακριά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Για μας είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε μπροστά στο κοινό μας. Ο κόσμος γεμίζει συνέχεια το γήπεδο και είναι κάτι το φανταστικό, μια σπουδαία βοήθεια για μας και ελπίζω να εμφανιστούμε καλύτεροι”, δήλωσε αρχικά ο έμπειρος άσσος.

Για το πως θα αντιδράσει η ομάδα του ύστερα από τις ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα ανάφερε: “Οι δύο ήττες που προηγήθηκαν μπορούν μόνο να μας δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο. Πιστεύω πως ό,τι έγινε πλήγωσε τον εγωισμό μας και ο καθένας θα πρέπει να το πάρει προσωπικά. Πρέπει να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…