Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πολύ ανταγωνιστική ομάδα ο Προμηθέας”

“Πολύ ανταγωνιστική ομάδα ο Προμηθέας”

gluniadakis

gluniadakis

O ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο “PAOK Sports Arena” εναντίον του Προμηθέα Πατρών (25/03, 19:30), για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης:
“Γεια σας,

Έχουμε αρχίσει πλέον και συνηθίζουμε να έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και μας επιτρέπει να περνάμε χρόνο με τις οικογένειές μας. Τους οικογενειάρχες της ομάδας, μας βοηθάει πολύ που δεν έχουμε ταξίδια μέσα στην εβδομάδα και σε συνδυασμό με την άνοιξη μας δίνεται η ευκαιρία να περνάμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας στη Θεσσαλονίκη.

Για το παιχνίδι με την Κύμη δε θα σταθώ πολύ γιατί εμείς έχουμε μάθει μόλις ολοκληρωθεί ένας αγώνας να κοιτάμε αμέσως τον επόμενο. Η Κύμη κυνήγησε το παιχνίδι και στα 40 λεπτά αλλά εμείς κάναμε αυτό που είχαμε πει και στο τέλος επιβάλλαμε το δικό μας ρυθμό. Καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις που ψάχναμε στις επιθέσεις, βάλαμε τον Σόμπι στο παιχνίδι και μέσα από την ομαδική δουλειά πήραμε τη νίκη.

Ο Σόμπι, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά και βοηθάει την ομάδα στο σκοράρισμα και να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Τώρα όμως αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Εμείς από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που κυνηγά τις θέσεις για τα Play Off. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρώ ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι δύσκολο και θα κρύβει παγίδες. Έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα πολύ σκληρή και με έφεση στο σκοράρισμα.

Από εκεί και πέρα όμως, εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του και να στοχεύσουμε στις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…