Κεντρική Β' Εθνική “Πίστεψα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι”

“Πίστεψα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι”

Dimitris Gkimas Filippos Veroias

Dimitris Gkimas-Filippos Veroias

Ακόμα μία ήττα υπέστη ο Φίλιππος Βέροιας, αυτήν τη φορά από το Αγρίνιο, με τον προπονητή των ηττημένων, Δημήτρη Γκίμα, να σχολιάζει το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου και τον κόουτς Μυριούνη. Χαίρομαι γιατί το Αγρίνιο είναι μια επαρχιακή ομάδα που κάνει βήματα και θέλει να κάνει το άλμα παραπάνω. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εμφάνιση της ομάδα κατά τα 3/4. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε σαράντα λεπτά πολύ δυνατά. Το Αγρίνιο παρουσιάστηκε πολύ καλό στην αρχή και πήρε μια διαφορά. Πίστεψα ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πλησιάσαμε αρκετά, όχι όμως τόσο όσο χρειαζόταν για να πάρουμε το παιχνίδι.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Φίλιππου Βέροιας: “Είμαι πολύ συγκινημένος για τον κόσμο ο οποίος βρέθηκε εδώ σήμερα (05/03), που ακόμα και όταν η διαφορά ήταν στους 20-22 πόντους βοήθησε με το χειροκρότημα και τη φωνή του να μην απογοητευτούν τα παιδιά. Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τις νίκες που χρειάζονται. Η θέση μας είναι σίγουρα δύσκολη, αλλά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερη πίστη και μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι μέχρι τώρα. Χίλια ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Δεν έχω λόγια.

Στα δύσκολα πάντα φαίνεται ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι σε στηρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω και κάποιο πρόσωπο που ήρθε πριν από την έναρξη του αγώνα και μου είπε κάποιες κουβέντες, που είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Δεν λέω το όνομά του, αλλά θα καταλάβει αυτός, και τον ευχαριστώ πολύ. Συνεχίζουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εύχομαι τα παιδιά να είναι όλα υγιή για την επόμενη εβδομάδα που θα αντιμετωπίσουμε τον Πολύγυρο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Αλλαγή ημέρας για το Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια

Αλλαγή στο Πρωτέας Βούλας – Τα Φανάρια λόγω καιρικών συνθηκών. Η απαγόρευση απόπλου …