Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πήγαμε πολύ καλά, έτσι και στη συνέχεια”

“Πήγαμε πολύ καλά, έτσι και στη συνέχεια”

pascual

pascual

Εμφανώς ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του είναι ο Τσάβι Πασκουάλ στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Πατρών, ενώ συμπλήρωσε πως το “τριφύλλι” χρειαζόταν το θετικό αποτέλεσμα έπειτα από την ήττα στο Κάουνας.

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στους παίκτες, στους προπονητές και συνολικά στην ομάδα του Απόλλωνα και να πετύχει το στόχο της. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, παίξαμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση”, ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

“Μετά και την τελευταία ήττα στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις ήταν σημαντικό να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι πριν τον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ. Παίξαμε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και στη συνέχεια”.

Από πλευράς παικτών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόνισε:  “Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Γκιστ είναι και πάλι κοντά μας απόλυτα υγιής, καθώς θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς σαν μια δυνατή προπόνηση.

Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και βγάλαμε όλη την ενέργειά μας, ενώ δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και κυνηγάμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…