Κεντρική Elite League “Πάση θυσία επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα”

“Πάση θυσία επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα”

gkizogiannis

gkizogiannis

Ύστερα από δύο σερί ήττες από Φάρο Κερατσινίου κι Αμύντα, ο Χολαργός καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (18/3) με την Καβάλα. Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης τόνισε πως η νίκη κόντρα στους “Αργοναύτες” είναι μονόδρομος για την ομάδα του Στέργιου Κουφού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Το Σάββατο, στο παιχνίδι μας κόντρα στην Καβάλα, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα μου. Πρέπει πάση θυσία να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ο αντίπαλός μας είναι ένα νεανικό σύνολο που σίγουρα απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Ειδικά, μετά την αλλαγή προπονητή στην οποία προχώρησε η Καβάλα, παρουσιάζεται ανεβασμένη και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι.

Εμείς προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες, που μας έχουν επηρεάσει σε έναν βαθμό στον ψυχολογικό τομέα. Όμως, αυτό πρέπει και θα μείνει εκτός παρκέ το Σάββατο. Αποδείξαμε με τις έξι σερί νίκες που κάναμε ότι πάνω από όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας και ότι ο Χολαργός έχει πολλές δυνατότητες. Ακολουθούν οι αγώνες με Καβάλα και Αρκαδικό στην έδρα μας και δεν σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Κάνοντας το 2Χ2 σ’ αυτούς τους αγώνες, θα μπούμε ξανά στον σωστό δρόμο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…