Κεντρική NBA NCAA Πανηγυρική πρόκριση για το Κεντάκι επί του UCLA (vids)

Πανηγυρική πρόκριση για το Κεντάκι επί του UCLA (vids)

deaaron fox lonzo ball kentucky ucla

deaaron-fox-lonzo-ball-kentucky-ucla

Ο Λόνζο Μπολ είχε το όνομα αλλά ο Ντι’Άαρον Φοξ είχε τη χάρη! Ο πλέι-μέικερ του Κεντάκι (και φαβορί για μια από τις 5 πρώτες θέσεις στο επερχόμενο ντραφτ) πραγματοποίησε απίθανη εμφάνιση, με 39 πόντους (13/20 σουτ, 13/15 βολές) και οδήγησε τους “Γουάιλντκατς” στη νίκη με 86-75 επί του UCLA, περνώντας στους “8” του κολεγιακού τουρνουά. Ο Μπολ δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, μένοντας στους 10 πόντους ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Μάλιστα, ο σούπερ-σταρ των Μπρούινς ανακοίνωσε ότι θα είναι διαθέσιμος στο επερχόμενο ντραφτ, με την παρουσία του στις 2 πρώτες θέσεις να είναι δεδομένη.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=bb02UydQsqI]

Πέρα από τον Φοξ διακρίθηκε και ο σούπερ-σκόρερ, Μαλίκ Μονκ, με 21 πόντους, με το Κεντάκι να φαντάζει πλέον ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ACDpZaV311s]

Στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια, το Σάουθ Καρολάινα συνέτριψε το Μπέιλορ με 70-50, περιορίζοντάς το σε τραγικά ποσοστά εντός πεδιάς (30.4%), με τον Σιντέιριους Θόρνγουελ να είναι καταπληκτικός για μια ακόμη φορά, με 24 πόντους. Τέλος, το Νορθ Καρολάινα (νο.1 στην κατάταξη) υπέταξε το Μπάτλερ με 92-80, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Τζάστιν Τζάκσον και Τζόελ Μπέρι, οι οποίοι σκόραραν συνολικά 50 πόντους, με 17/31 σουτ!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xaQK9dkfeXk]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e_9JyvJ8Gxw]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…