Κεντρική Ασίστ Περαστικός Πάμε στοίχημα κορίτσια;

Πάμε στοίχημα κορίτσια;

basketa stellas sfairo

basketa-stellas-sfairo

Καλημέρα καλά μου φιλαράκια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Αυτές οι μέρες είναι οι… δικές μου μέρες. Οι μέρες του Περαστικού. Τριήμερο, με λιακάδα, όλοι βγαίνουν από το σπίτι. Πού θα πάνε; Στα αγαπημένα τους στέκια. Εκεί δίπλα κάθομαι και πίνω το καφεδάκι μου, απολαμβάνω τον ήλιο και μαθαίνω νέα.

Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας είχαμε χθες στο γυναικείο μπάσκετ. Όχι πως ασχολήθηκα, αφού ήταν γνωστό εκ των προτέρων ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ούτε καν στην τηλεόραση το είδα. Αλλά την ώρα που έπινα το καφεδάκι μου, στη διπλανή παρέα μιλούσαν για μπάσκετ και δη για γυναικείο μπάσκετ.

Μιλούσαν για μια ομάδα, από αυτή που έχει κατακτήσει τίτλο στην Ελλάδα. Κι έλεγαν πολλά και διάφορα. Κάποιος από την παρέα είπε ότι τα φετινά της αποτελέσματα είναι περίεργα. Μεγάλες νίκες κι αναπάντεχες ήττες. Κάποιος άλλος γέλασε. “Έλα ρε, δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται;” είπε κι από εκείνο το σημείο και μετά άνοιξα τις κεραίες.

Τρελό στοίχημα παίζουν στην ομάδα. Και παίζουν διάφοροι, ανάμεσά τους κι ο προπονητής. Υπάρχει, μάλιστα, στην ομάδα κάποιος, ο οποίος είναι εξπέρ του στοιχήματος κι έχει και λογαριασμό, τον οποίο διαφημίζει δεόντως. “Γίνονται τέτοια πράγματα;” ρώτησε ένας από την παρέα κι η απάντηση ήταν τρομακτική. “Το ξέρει όλη η Αθήνα“.

Μάλιστα, ο τύπος που ήξερε πρόσωπα και πράγματα, τους έδειξε και τον λογαριασμό του… παίκτη (του στοιχήματος). “Αυτός είναι ο… τάδε (ή ονόματα γράφουμε, ή καταστάσεις περιγράφουμε), που ξέρει να παίζει. Μέσω αυτού γίνεται όλο το κόλπο” είπε. Και πρόσθεσε πως επειδή στο σωματείο έχουν… κεσάτια, ο κόουτς έχει βρει άλλον τρόπο να “πληρώνεται”.

Εγώ Περαστικός είμαι, αυτά άκουσα, αυτά γράφω. Οι έχοντες ευθύνη (ακούει κανείς εκεί στην ΕΟΚ😉 ας ψάξουν το θέμα. Μπορεί και να είναι λόγια του καφέ, μπορεί και να ‘ναι απόστημα που πρέπει να σπάσει.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…