Κεντρική Basket League Άρης “Πάμε να νικήσουμε στη Λιόν”

“Πάμε να νικήσουμε στη Λιόν”

mourtos aris

mourtos-aris

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τη Βιλερμπάν και η πρόκριση θα κριθεί στη Γαλλία. Ο Σπύρος Μούρτος στάθηκε στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και στις κακές επιλογές στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο άσσος των “κίτρινων” αναφέρθηκε στη ρεβάνς της Λιόν, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να πάει και να κερδίσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είχαμε πρόβλημα στην αρχή του αγώνα με τα επιθετικά ριμπάουντ της Βιλερμπάν. Στη συνέχεια το λύσαμε και μαζέψαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μια διαφορά αλλά εκεί δεν ήμασταν σταθεροί στην άμυνα, δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και πλέον πρέπει να πάμε στη Λιόν και να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

 Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους του Άρη και πως η Ευρώπη είναι ο μοναδικός που απομένει.”Διαφωνώ ότι εφόσον χάσαμε το Κύπελλο υπάρχει μόνο η Ευρώπη. Αν είναι έτσι να μην κατεβούμε στο Πρωτάθλημα. Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε πολύ δρόμο. Η εμπιστοσύνη δεν κρίνεται μόνο από την ευρωπαϊκή πορεία μας. Είναι playoffs, η Βιλερμπάν δεν είναι ανίκητη και δεν θα πάμε με κάτω τα χέρια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Η εμπιστοσύνη του κόσμου δεν θα κριθεί μόνο από αυτόν τον αγώνα”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…