Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Όταν ο Λέβινγκστον “ταπείνωσε” τον Μουρεσάν!

Όταν ο Λέβινγκστον “ταπείνωσε” τον Μουρεσάν!

cliflevingston

cliflevingstonΥπάρχουν πολλοί αγώνες του ΠΑΟΚ που έγιναν κατά το παρελθόν και… δεν ξεχνιούνται για διάφορους λόγους. Ενας από αυτούς πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα (11/3) πριν ακριβώς 24 χρόνια και το ebasket.gr θα σας τον θυμίσει. Ηταν 11/3/93 όταν ο “Δικέφαλος” για το Κύπελλο Πρωταθλητριών κέρδισε εκτός έδρας την Ορτέζ με 86-103 (στην συνέχεια στο Παλέ ο “Δικέφαλος” επικράτησε των Γάλλων με 81-65 και πήρε την πρόκριση για το final four της Αθήνας).

Οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με live betting προσφέρονται από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στο ΝΒΑ, στο οποίο όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά με LIVE STREAMING!

Στο ματς (86-103) που έγινε στην Γαλλία, υπήρχε μια… απίστευτη φάση με πρωταγωνιστή τον Κλιφ Λέβινγκστον. Ο Αμερικανός (είχε 17 πόντους σε εκείνο το παιχνίδι με 7/11 δίποντα και 1/2 τρίποντα αλλά και 10 ριμπάουντ) παρά το ότι βρέθηκε απέναντι στον Ρουμάνο γίγαντα (2.31 ύψος), Γκέοργκε Μουρεσάν, όχι μόνο δεν τον “φοβήθηκε” αλλά τον… ταπείνωσε καρφώνοντας μπροστά στα μούτρα του!

Δείτε την πανέμορφη φάση εκείνου του αγώνα (σ.σ. είναι το δεύτερο κάρφωμα):

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…