Κεντρική Elite League Όταν “μιλάει” ο Διαμαντόπουλος!

Όταν “μιλάει” ο Διαμαντόπουλος!

diamantopoulo

diamantopoulo

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του με τη φανέλα του Αμύντα πραγματοποίησε ο Σπύρος Διαμαντόπουλος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χολαργό. Η ομάδα του Υμηττού υπερασπίστηκε για ακόμα μία φορά φέτος αποτελεσματικά την έδρα της, επικρατώντας του συνόλου του Στέργιου Κουφού με 73-71, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε σε ημιάγρια κατάσταση, χαρίζοντας στην ομάδα του μία σπουδαία νίκη παραμονής.

Τι έκανε ο Διαμαντόπουλος κόντρα στον Χολαργό; Η απάντηση είναι εύκολη. Έκανε τα πάντα στο παρκέ, τρελαίνοντας το tendex (1036 βαθμοί). Ήταν “καυτός” στην επίθεση, μιας και σημείωσε 25 πόντους με 9/9 βολές, 2/3 δίποντα και 4/5 τρίποντα, κυριάρχησε στους αιθέρες, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ, ενώ είχε και μία ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Μαζί με τους Ζούπα (15π.) κι Αγγελόπουλο (12π.), πέτυχαν τους 52 από τους 73 πόντους του Αμύντα, αποτελώντας έναν άλυτο γρίφο για την ομάδα του Στέργιου Κουφού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…