Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οργή… διαρκείας!

Οργή… διαρκείας!

1648885

manolopoulos-sotiris-aek-omadiki

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν, φέρνοντας στα όρια του τον Παναθηναϊκό. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για την υπέρβαση, αλλά “λύγισε” στην δεύτερη παράταση κι έτσι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει για ακόμα μία φορά μία μεγάλη νίκη σε ντέρμπι κόντρα σε Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Η Ένωση, πάντως, “βράζει” για τη διαιτησία του ντέρμπι και κυρίως με τα σφυρίγματα του Παναγιώτη Διαμαντή τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην πρώτη παράταση. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι εξοργισμένοι από τον εν λόγω διαιτητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναμένεται να επισκεφθούν τα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να ζητήσουν εξαίρεση του ρέφερι Διαμαντή από τις επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν γενικότερα παράπονα από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα από τους διαιτητές στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό και κυρίως σ’ αυτά με τους “πράσινους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…