Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Οποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του”

“Οποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του”

sfairo

sfairo-

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Ρεάλ Μαδρίτης (24/03, 21:00), για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει πως όποιος είναι κουρασμένος, καλύτερα να μείνει σπίτι του.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
“Έχουμε καλή ψυχολογία. Μένει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση, έχει πολλούς παίκτες που μπορούννα σου κάνουν την ζημιά προεξέχοντος του Γιουλ. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε περισσότερο λειτουργικοί σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ.”

Για το αν υπάρχει κούραση και για την κατάσταση των Βασίλη Σπανούλη και Ματ Λοτζέσκι, δήλωσε:
“Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κούραση. Οποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του. Οσον αφορά τον Σπανούλη, είναι καλύτερα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την αρρώστια. Εκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παίξει και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Για τον Λοτζέσκι θα δούμε τώρα.”

Για το σερί 18-0 που έτρεξε ο Ερυθρός Αστέρας, είπε:
“Τα κενά διαστήματα τα έχουν όλες οι ομάδες. Οταν εμείς τους εγκλωβίσαμε και έβαλαν 17 πόντους στο α’ ημίχρονο, γιατί δεν το λέμε; Το πιο σημαντικό είναι να εκτελούμε σωστά στην επίθεση. Παίζαμε ενάντια στη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Euroleague. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Σίγουρα όταν παίζουμε με καλές άμυνες, παίζει ρόλο. Είτε είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, είτε όχι, πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα.”

Για το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης δεν αγωνίστηκε στα τελευταία της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη, ανέφερε:
“Σίγουρα ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο τέλος χωρίς αυτόν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ο Αγραβάνης άλλαξε τον ρυθμό. Εχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο καθένας από αυτούς μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει την ροή.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…