Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, χρειάζεται προσοχή”

“Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες, χρειάζεται προσοχή”

papapetrou 1

papapetrou

Έπειτα από το διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη κόντρα στην Ένωση, για το πλεονέκτημα της έδρας στην Basket League, αλλά και για το επικείμενο ματς με την Γαλατασαράι στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την ΑΕΚ: “Στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε, κάναμε αρκετά λάθη και ήμασταν νευρικοί αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κερδίσαμε με διαφορά. Το παιχνίδι ωστόσο ήταν αρκετά δύσκολο και η ΑΕΚ μας πρόβαλε αντίσταση”.

Για το πλεονέκτημα της έδρας: “Υπάρχουν πολύ σημαντικά παιχνίδια από εδώ και πέρα, όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί να στραβοπατήσεις, να κάνεις ήττες εκτός προγράμματος και να χάσεις το πλεονέκτημα της έδρας. Οπότε, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι”.

Για τη Γαλατασαράι: “Η Γαλατά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και έχει κερδίσει αρκετές μεγάλες ομάδες παρότι είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Εμείς χάσαμε στην Τουρκία κι αυτό είναι ένα κίνητρο για μας, να πάρουμε το αίμα μας πίσω και να κερδίσουμε στην έδρα μας, οπότε, θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι ‘αυτό το παιχνίδι”.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα μπαίνοντας στην τελική ευθεία σε Ελλάδα και Ευρώπη: “Ευτυχώς είμαστε υγιείς, η ομάδα είναι πλήρης και νομίζω ότι στο επόμενο διάστημα θα βρούμε τη χημεία μας ακριβώς διότι ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι υγιείς στη σεζόν. Είναι ευλογία να είμαστε υγιείς και θα βρούμε το ρυθμό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…