Κεντρική Β' Εθνική Ο Σολωμός, ο Σουρλής κι η κατάθεση ψυχής! (pic)

Ο Σολωμός, ο Σουρλής κι η κατάθεση ψυχής! (pic)

solomos

solomos

Το Μαρούσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την αναπάντεχη ήττα από τον ΕΦΑΟΖ, πανηγυρίζοντας σπουδαίο διπλό ανόδου στην έδρα του Παπάγου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Σολωμός έκανε κατάθεση ψυχής, σχολιάζοντας όσα έγιναν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ομάδα του Ζωγράφου, το παιχνίδι με τον Παπάγου, αλλά και τη μάχη που δίνει το Μαρούσι για την άνοδο στην Α2. Παράλληλα, αποθέωσε τον Γιώργο Σουρλή και τους συμπαίκτες του, καθώς και τους προπονητές του.

Αναλυτικά:

“Δεν είχα σκοπό να γράψω πριν το τέλος του πρωταθλήματος,αλλά νομίζω ότι πρέπει να πω 2-3 πράγματα. Αφορμή των όσων γράψω είναι αυτά που διαβάζω στα μπασκετικά site καθώς και ερωτήσεις φίλων μου για την έκβαση του σημερινού αγώνα και κατά πόσο η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα.

Διαβάζω όλη την προηγούμενη εβδομάδα άρθρα και συνεντεύξεις για την τρομερή νίκη του Φιλαθλητικού, πόσο μεγάλους παικταράδες έχει,τα τρομερά τρίποντα και λοιπά και λοιπά.Η αλήθεια είναι ότι για να χάσουμε την προηγούμενη Κυριακή χρειάστηκαν να γίνουν πολλά πράγματα.Η ομάδα μου αποφάσισε να μην σχολιάσει και έτσι άπλα κάποιοι γίνανε ήρωες και κάποιοι στα 37 τους έφτασαν σε πρωτόγνωρες γι αυτούς συμπεριφορές για τον τρόπο με τον οποίο τους συμπεριφέρθηκαν κάποιοι τύποι που απλά έκαναν εκείνοι την μέρα αγγαρεία.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για αυτόν τον αγώνα. Θα επιλέξω να συμβαδίσω με τις επιλογές της ομάδας μου και θα έρθω στην σημερινή ημέρα. Ακόμα μια φορά διάβασα άρθρα για τον υπέρ πάντων αγώνα του Παπάγου, (καμία διάθεση ειρωνείας δεν έχω για την ομάδα του Παπάγου) για την εκπληκτική πορεία της μιας ομάδας, της άλλης ομάδας και πάει λέγοντας.

Στην ηλικία μου,δεν έχω ανάγκη κανένα άρθρο και κανέναν δημοσιογράφο για να αποδείξω την οποία μπασκετική αξία έχω. Θα μπορούσα να γκρινιάζω (οι συμπαίκτες μου τον ξέρουν ότι μπορώ) και να μεμψιμοιρώ όλο το βράδυ. Δεν θα το κάνω. Θα κάνω κάτι διαφορετικό.

Όπως είπε κάποια στιγμή ένας παλιός παίκτης και νυν Προπονητής ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα,αυτή η τεράστια μορφή ο Νίκος Αναστόπουλος, “επειδή δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε αναγκάζομαι και τα λέω μόνος μου”,

Έχω την ανάγκη να εκφράσω και να εξωτερικεύσω την ταπεινή μου άποψη για τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.
Οι συμπαίκτες μου, μηδενός εξαιρουμένου, είναι οι συμπαίκτες που όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε. Δεν έχει υπάρξει στιγμή την φετινή χρονιά που κάποιος να μην στηρίξει τον διπλανό του. Όλοι δουλεύουν για το καλό της ομάδας. Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Σουρλής, όχι γιατί είναι παικταράς, αλλά γιατί είναι πραγματικός αρχηγός και πάνω απ όλα γι αυτόν είναι οι συμπαίκτες του και καμία διοίκηση ή προπονητές. Μπροστάρης σε όλα.

Δεν θα αναφερθώ στους υπόλοιπους προσωπικά για να μην αδικήσω κανέναν. Τα σέβη μου σε όλους σας. Οι προπονητές μου,είναι από τους πιο τίμιους και δίκαιους που έχω γνωρίσει. Δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να έβγαλαν τον εαυτό τους απ έξω στα δύσκολα. Πάντα πρώτα αποδέχονται τα λάθη τους και μετά προχωράνε. Πόσο απλό μα και πόσο δύσκολο ταυτόχρονα.
Δεν ξέρω που θα μας βρει το τέλος της χρονιάς,αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα και θα μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια.

Συγχαρητήρια όχι για το σημερινό αλλά για όλη την προσπάθεια μέχρι τώρα. Ξέρω ότι το ίδιο θα κάνουμε και στους εναπομείναντες αγώνες,άσχετα με το που θα καταλήξουμε.don’t stop dreaming!!!
Ολοκληρώνοντας τις σκέψεις μου,θα ήθελα να αφιερώσω το σημερινό αποτέλεσμα στον άγγελο μας που χάσαμε άδικα την προηγούμενη Παρασκευή.σε έψαχνα να σε βρω στην άκρη της κερκίδας και να σου πω ότι τα καταφέραμε και απόψε.
Για σένα Γιάγκο μου……..”.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • kolossos marousi jpg

    Κολοσσός – Μαρούσι 89-85

    Σπουδαία νίκη για τον Κολοσσό, πλέον ελπίζει στην ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Κολοσσός νίκησε το Μαρο…
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…