Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Μαραγκίδης… ηλεκτρολόγος (vid)

Ο Μαραγκίδης… ηλεκτρολόγος (vid)

maragkidis tournament kataktisi mvp

maragkidis-tournament-kataktisi-mvp

Τον έχουμε δει να σκοράρει (non stop) σε αγώνες U22, με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου. Τα βίντεο και οι αναφορές μας έχουν να κάνουν με την επιθετική δράση του Νίκου Μαραγκίδη, ο οποίος έχει απίστευτη επαφή με το καλάθι, αλλά κι εξαιρετικά σωματικά προσόντα. Ως τώρα δεν είχαμε εικόνα από την αμυντική του δράση, μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να… ντυθεί ηλεκτρολόγος.

Το βίντεο “μιλά” μόνο του. Και δεν είναι από αγώνα νέων, αλλά από παιχνίδι της αντρικής ομάδας της Νίκης Αμαρουσίου, όπου ο Μαραγκίδης “κατεβάζει τον γενικό”. Δείτε δύο συνεχόμενα κοψίματα, απέναντι σε παίκτη ύψους 2μ13! Κι αν το πρώτο άλμα είναι… συμπαθητικό, το δεύτερο συνεχόμενο δείχνει πόσο καλή μυϊκή συναρμογή διαθέτει.

Ολα τα ματς της Euroleague και του ΝΒΑ (μεταξύ άλλων ο αγώνας Ολυμπιακός-Γαλατά αλλά και η “μάχη” των Μπακς με τους Λέικερς) θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με LIVE STREAMING και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Δεν το λέμε εμείς, δεν το λέει καν το… βίντεο. Το λένε οι ειδικοί, γι’ αυτό και σύντομα ο πιτσιρικάς θα κάνει το επόμενο βήμα του. Και θα είναι εξίσου εντυπωσιακό με τις δύο “τάπες” που μοίρασε. Για την ώρα, πάντως, προπονείται ασταμάτητα για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος U22.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…