Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο… εξελίξιμος Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο… εξελίξιμος Βασίλης Παπαδόπουλος

apapadopoulos

apapadopoulosΣτο ματς κόντρα στα Τρίκαλα, το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για 18χρονο καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται ως γκαρντ-φόργουορντ και έχει ύψος 2.02. Ας δούμε κάποιες λεπτομέρειες για “τον μικρό” του ΠΑΟΚ…

Προπόνηση και… εξτρά δουλειά στο “Παλατάκι”

Ο “Δικέφαλος” τον απέκτησε το καλοκαίρι ενώ η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Μαντουλίδης. Ο Παπαδόπουλος συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας των “ασπρόμαυρων” και τον Δεκέμβρη υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Την δεδομένη χρονική στιγμή λόγω της μεγάλης διαφοράς επιπέδου που υπάρχει αγωνιστικά όσον αφορά το διάστημα που έπαιζε στον Μαντουλίδη σε σχέση με τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, ο νεαρός δουλεύει πολύ σε ό,τι αφορά την βελτίωση στην αθλητικότητά του.

Προσπαθεί να γίνει καλύτερος στην εκρηκτικότητα, στην ταχύτητα καθώς όλα αυτά θα τον βοηθήσουν τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά ώστε να “σταθεί”… όπως πρέπει στην “μεγάλη” ομάδα του “Δικεφάλου”. Βέβαια θα χρειαστεί χρόνος… Είναι γεγονός πως τα σωματικά του προσόντα για την ηλικία του είναι πολύ καλά, αλλά η πλευρά του παίκτη αντιλαμβάνεται πως αυτό μόνο δεν αρκεί, με την έννοια πως θα χρειαστεί το σώμα του να “αλλάξει” κι άλλο προς το καλύτερο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ανδρικού τμήματος του ΠΑΟΚ που σίγουρα δεν έχουν σχέση με αυτές που υπήρχαν στον Μαντουλίδη. Γι’ αυτό και ο Παπαδόπουλος δουλεύει… εξτρά πέρα από τις προπονήσεις, κάνει βάρη και γενικά… όσα πρέπει για να γίνει πιο αθλητικός σαν παίκτης.

Ντέρμπι της Φενέρ με την Νταρουσάφακα στην Τουρκία, συνολικά 12 αγώνες στο ΝΒΑ και η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με LIVE STREAMING!

Τα θετικά του στοιχεία

Οσοι τον ξέρουν καλά, κάνουν λόγο πως έναν από τα πλεονεκτήματά του είναι πως έχει πολύ καλή αντίληψη στο παιχνίδι. Διαθέτει τα προσόντα για να δημιουργήσει εκτός από το να εκτελέσει, δηλαδή να βρει τις… λύσεις κατά την διάρκεια των αγώνων για τους συμπαίκτες του. Είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, αυτό το “χρησιμοποιούσε” αρκετά όσο ήταν στον Μαντουλίδη, έχει καλή ντρίπλα αλλά και σουτ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, σύμφωνα με άτομα που τον γνωρίζουν ενώ μέχρι στιγμής υπάρχει ικανοποίηση για το πώς έχει “εξελιχθεί” κατά το διάστημα που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο έχει ακόμη πολλά περιθώρια για να βελτιωθεί… Στη παρούσα φάση ο Παπαδόπουλος “φτιάχνεται” για να είναι μελλοντικά (1-2 χρόνια) έτοιμος. Και ειδικά το καλοκαίρι… προβλέπεται πολλή δουλειά. Από τον ΠΑΟΚ βοηθούν αρκετά ώστε ο νεαρός που είναι ιδιαίτερα εξελίξιμος σαν παίκτης, να ανεβάσει ολοένα και περισσότερο στροφές (σε όλους τους τομείς και κυρίως να υπάρχει… πρόοδος στο να “αποκτηθούν” τα απαραίτητα αθλητικά προσόντα). Είναι στο χέρι του να δουλέψει σκληρά και να πάρει τις ευκαιρίες του…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …