Κεντρική NBA Ντοκ Ρίβερς: “Τέρατα ο Λεμπρόν και ο Γιάννης”
NBA

Ντοκ Ρίβερς: “Τέρατα ο Λεμπρόν και ο Γιάννης”

doc rivers clippers

doc-rivers-clippers

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, κλήθηκε να αντιμετωπίσει τόσο τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς του Λεμπρόν Τζέιμς μέσα σε 2 ημέρες. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο δημοσιογράφος του cavsnation.com, Τομέρ Αζάρλι, αποφάσισε να ρωτήσει τον “μαέστρο” της καλιφορνέζικης ομάδας εάν διακρίνει κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στον “Greek freak” και τον “βασιλιά“.

Ο Ρίβερς φρόντισε να αναδείξει τις διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού των δύο παικτών ενώ στάθηκε και στον απίθανο σωματότυπο των δύο σταρς: “Πιστεύω ότι είναι τελείως διαφορετικοί. Ο Λεμπρόν είναι ήδη σπουδαίος ενώ ο Γιάννης βρίσκεται στην πορεία. Δεν νομίζω ότι πρέπει να τους συγκρίνουμε. Ο Γιάννης είναι πολύ μακρύς ενώ ο Λεμπρόν είναι πολύ μεγαλόσωμος”.

“Ο Λεμπρόν είναι περισσότερο πόιντ-γκαρντ ή οτιδήποτε θέλετε να τον αποκαλέσετε. Ποτέ δεν ήξερα πώς ακριβώς να τον αποκαλέσω. Ο Λεμπρόν μοιάζει περισσότερο με πόιντ-γκαρντ αλλά ο Γιάννης είναι πιο επιθετικογενής. Και οι δύο, όμως, είναι “τέρατα“. Δεν βγαίνουν πολλοί άνθρωποι με τέτοιο σωματότυπο στον πλανήτη. Πρόκειται για ευλογία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Νάγκετς με 115-70

Μετά το απίστευτο ματς όλα θα κριθούν στο Game 7 για τους Νάγκετς Οι συγκλονιστικοί Τίμπερ…