Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Νέος πρόεδρος ο Δουβής

Νέος πρόεδρος ο Δουβής

Δουβής

douvis-aek

Στις πιο αδιάφορες εκλογές από καταβολής κόσμου, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πήρε αυτό που -έτσι κι αλλιώς- είχε. Και μάλιστα με ψήφους 14-1, άρα την ομοψυχία και το πλειοψηφικό ρεύμα που ήθελε. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που και ο “αιώνιος” αντίπαλος Άρης συναίνεσε, έχει μπροστά του πεδίο δόξης λαμπρό. Είναι, όμως, έτσι;

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του νέου προέδρου του ΕΣΑΚΕ δεν είναι να κλείσει τηλεοπτική συμφωνία, αλλά να γίνει μακροβιότερος του προκατόχου του, Μιχάλη Μελή. Μεταξύ μας, δεν θα στοιχημάτιζα υπέρ του. Οι οιωνοί δεν είναι καλοί, το 14-1 δεν λέει απολύτως τίποτα, ο κ. Γαλατσόπουλος έχει… να ανεβεί ένα βουνό και να κατεβεί έναν λόφο.

Έχει μπροστά του το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τα άδεια ταμεία του ΕΣΑΚΕ, το ανύπαρκτο μάρκετινγκ, την εσωστρέφεια στην οποία φέτος έχει περιέλθει η Ένωση, τις αντιμαχόμενες παρατάξεις (οι δύο “αιώνιοι” δεν συμφωνούν ούτε στο αν θα αλλάξουν ώρα στο ρολόι του τοίχου του ΕΣΑΚΕ). Όλα αυτά είναι ένα… βουνό, που δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι μπορεί να ανεβεί ο κ. Γαλατσόπουλος.

Όσο για τον… λόφο, είναι τα επικείμενα πλέι οφ, όπου θα έχουμε αρκετή γκρίνια. Σύντομα θα καταλάβετε, για την ώρα δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι παραπάνω.

Με αυτά τα δεδομένα, μάλλον νικητής των σημερινών εκλογών (παρωδία) είναι ο Σταύρος Δουβής, ο οποίος -όντας αντιπρόεδρος- θα είναι επόμενος πρόεδρος, μόλις παραιτηθεί ο κ. Γαλατσόπουλος. Γιατί πριν ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα (και μακριά πήγα) θα έχει παραιτηθεί…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…