Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βγάλουμε αντίδραση μετά τη Γαλατά”

“Να βγάλουμε αντίδραση μετά τη Γαλατά”

erick green olympiakos

erick-green-olympiakos

Προσεκτικός και συγκεντρωμένος απέναντι στα Τρίκαλα θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Έρικ Γκριν. Μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και ο Αμερικανός άσσος αναφέρθηκε στην κυριακάτικη (19/3)  αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε καλά. Χαίρομαι που επικοινωνούμε για ακόμη μια φορά φέτος. Δυστυχώς, χθες, γνωρίσαμε μια πολύ σκληρή ήττα. Μια ήττα που μας πόνεσε πολύ. Φταίμε στο 100% για ό,τι έγινε χθες. Ο προπονητής μας, μας είχε προετοιμάσει σωστά, μας είχε πει ακριβώς τι κάνει και τι δεν κάνει η Γαλατά, βρεθήκαμε να προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά και στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, σταματήσαμε να παίζουμε και το πληρώσαμε.

Δυστυχώς, ό,τι έγινε-έγινε και τώρα δεν αλλάζει. Ελπίζω αυτό να μας γίνει ένα καλό μάθημα. Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά γιατί έχουμε τρία ματς σε έξι μέρες. Πρώτα, έρχεται το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και πρέπει να αντιδράσουμε. Είδαμε πως τα Τρίκαλα παίζουν πολύ καλά την τελευταία περίοδο, δυσκόλεψαν την ΑΕΚ, δυσκόλεψαν τον ΠΑΟΚ και αξίζουν σεβασμό.

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε σωστή αντίδραση μετά το ό,τι έγινε με τη Γαλατά. Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και κάθε μα κάθε παιχνίδι έχει τεράστια σημασία. Έχουμε πει και έχω γράψει και στο παρελθόν πως είτε μετά από μια μεγάλη νίκη είτε από μια μεγάλη ήττα, σημασία έχει το πως θα αντιδράσουμε και πως θα το διαχειριστούμε. Και απέναντι στα Τρίκαλα πρέπει να έχουμε σωστή αντίδραση.

Φιλικά,

Έρικ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…