Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”

“Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα”

vetoulas nikos

vetoulas-nikos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Νίκος Βετουλας, δηλώνοντας πως άπαντες στο Ρέθυμνο κοιτούν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Όσον αφορά στο παιχνίδι, ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε και να μην φοβηθούμε. Θεωρώ πως τα καταφέραμε, αλλά η ικανότητα που έχει ο Ολυμπιακός σε όλες τις γραμμές μας οδήγησε στην ήττα.

Κλειδί ήταν τα 19 επιπλέον ριμπάουντ του Ολυμπιακού συν ότι στην κρίσιμη στιγμή χάσαμε δύο σουτ και έβαλαν εκείνοι δύο εύστοχα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς και να κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα”.

Ο Ρόμπερτ Αρνολντ από την πλευρά των γηπεδούχων τόνισε: “Σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλά. Θεωρώ πως ήμασταν κοντά για σχεδόν 35 λεπτά. Στο 50-56 χάσαμε ένα μεγάλο σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική ομάδα και από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Μπορούν να κυκλοφορήσουν πολύ καλά τη μπάλα. Είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθεια που καταβάλαμε. Αφήνουμε αυτή την ήττα πίσω μας και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…