Κεντρική Elite League “Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

“Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”

vlachos

vlachosΟ Εθνικός εξασφάλισε την παραμονή του στην Α2 και πλέον “κυνηγάει” τις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος, ενόψει του αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου δήλωσε ότι θα παλέψουν για τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σ’ αυτόν θα παίξουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε πως οι αντίπαλοί μας είναι το φαβορί, αλλά εμείς στην έδρα μας γινόμαστε καλύτεροι και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους. Το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Θα μπούμε να παλέψουμε, να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη και να τη διεκδικήσουμε”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Από τη στιγμή που ο Εθνικός εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, αναβαθμίστηκε ο στόχος μας. Πλέον θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και γι’ αυτό κυνηγάμε όλα τα ματς, να μαζέψουμε όσο περισσότερες νίκες και στο τέλος να κάνουμε ταμείο, για να δούμε αν μας φτάνουν”.

Από την πλευρά του ο παίκτης του Εθνικού, Κώστας Μαχαίρας, σημείωσε: “Μπάσκετ δεν παίζουν ούτε τα ονόματα, ούτε τα μπάτζετ. Θα είμαστε πέντε εναντίον πέντε ανά πάσα στιγμή στο παρκέ και παρότι γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας θέλουν διακαώς τη νίκη, πιστεύω στην ομάδα μου και στο κίνητρό μας. Θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ για να μας νικήσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…