Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να σηκώσουμε κεφάλι”

“Να σηκώσουμε κεφάλι”

aek 3

sakis giannakopoulos

Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό αντιμετωπίζει το Λαύριο, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος ανέφερε πως η αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους” θα βοηθήσει την ομάδα, ώστε να δοκιμάσει σχήματα και ιδέες για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

“Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, το νωρίτερο δυνατόν.

Στο συγκεκριμένο ματς θεωρώ ότι μας στοίχισαν πολύ ακριβά τα ατομικά λάθη. Η αλήθεια είναι ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του. Όμως από τα μέσα του τρίτο δεκαλέπτου και μετά ο Προμηθέας είχε καλύτερες επιλογές. Επέλεξε ένα παιχνίδι κατοχών, το οποίο φαινόταν ότι θα κριθεί στο τέλος.
Εκεί που οι αντίπαλοι μας ήταν αποτελεσματικότεροι στην επίθεση, σταθεροί στην άμυνα και ενδεχομένως πιο τυχεροί με αποτέλεσμα να πάρουν το παιχνίδι. Ο Προμηθέας γύρισε το ματς δείχνοντας πίστη στο πλάνο του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Εμείς τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και ουσιαστικά να προετοιμαστούμε για τη μάχη της επόμενης εβδομάδας με τον Κόροιβο, η οποία είναι πια χωρίς αύριο για μας. Κατά συνέπεια το ματς με τον Ολυμπιακό θα μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε σχήματα και ιδέες για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο.

Όλοι ξέρουν ότι τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν προσφέρονται για ιδιαίτερα… όνειρο παρά μόνο για δοκιμές. Εμείς λοιπόν πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ετοιμαστούμε για τον τελικό των τελικών.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …