Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλω να μείνω, είμαι γρήγορος και παλεύω στο παρκέ…”

“Θέλω να μείνω, είμαι γρήγορος και παλεύω στο παρκέ…”

askaaa

askaaaKατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Άσκα δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά του στοιχεία. Συγκεκριμένα είπε:

Για την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και το τι θυμάται από τον “Δικέφαλο”: “Θέλω να δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Ο ΠΑΟΚ ήταν μια σκληρή ομάδα όταν έπαιζα στον Ικαρο. Θυμάμαι ότι αν και είχαμε προσπαθήσει εμείς πολύ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να νικήσει εδώ στη Θεσσαλονίκη”.

Oλυμπιακός-Ρεάλ, Μπακς-Χοκς και γενικά όλη η Euroleague αλλά και όλο το NBA, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με LIVE STREAMING!

Για το αν σκέφτεται πως με καλές εμφανίσεις μπορεί να κερδίσει την παραμονή του την νέα σεζόν: “Το πιστεύω, θέλω να το κάνω. Θέλω να δώσω ό,τι έχω. Γιατί να μην το καταφέρω αυτό…”.

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: “Είμαι γρήγορος, μπορώ να πάρω ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση. Δουλεύω σκληρά στο παρκέ αλλά και εκτός αυτού”.

Για το πώς βλέπει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: “Είναι μία μεγάλη πρόκληση, γι’ αυτό ήθελα να έρθω. Πριν δύο χρόνια είχαμε και πάλι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε. Τώρα έγινε και θέλω να βοηθήσω”.

Για το αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα (απομένει να “βγει” το δελτίο του ώστε να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Προμηθέα): “Ο,τι χρειάζεται η ομάδα, θα το κάνω…”.

  • aska

    “Διαζύγιο” με Άσκα

    Οι αλλαγές στον Κολοσσό Ρόδου συνεχίζονται. Παρελθόν από τους “θαλασσί” αποτελ…
  • ivan aska

    Ανακοίνωσε Άσκα ο Κολοσσός

    Τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου θα φοράει τη νέα χρονιά ο Ιβάν Άσκα, καθώς ανακοινώθηκε και ε…
  • askamats

    Από τον ΠΑΟΚ στη Γαλλία!

    Ύστερα από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Άσκα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …