Κεντρική Elite League “Να ολοκληρώσουμε αήττητοι τον δεύτερο γύρο”

“Να ολοκληρώσουμε αήττητοι τον δεύτερο γύρο”

Πετροδημόπο

petrodimopoulos

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 για τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην Καλλιθέα. Ο Χρήστος Πετροδημόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, έδωσε το σύνθημα της νίκης, τονίζοντας ότι στόχος του Φάρου είναι τελειώσει αήττητος τον δεύτερο γύρο.

“Η νίκη στο αυριανό ματς θα είναι σημαντική για εμάς, τόσο από αγωνιστικής άποψης όσο και από ψυχολογικής, γιατί θα συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε αυτό. Προετοιμαζόμαστε σωστά όλες τις μέρες, είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας βοηθάει όλους να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπερνάμε τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς.

Και εγώ προσωπικά νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το αυριανό παιχνίδι καθώς η λογική μας είναι να αντιμετωπίζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Σκοπός μας είναι να ολοκληρώσουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αήττητοι, να είμαστε στην κατάταξη όσο πιο ψηλά γίνεται και να δώσουμε τα πάντα στα πλέι οφ για να πάρουμε την άνοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…