Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα”

“Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα”

nikos vetoulas rethimno

nikos-vetoulas-rethimno

Το Ρέθυμνο επικράτησε στο “Μελίνα Μερκούρη” της Κύμης με 8473, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Βετούλα να δηλώνει πως η ομάδα του κοιτάζει μόνο προς τα πάνω, ενώ ακόμα τόνισε πως το Ρέθυμνο θα πάει για την νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:
“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν εξαιρέσουμε το τελείωμα του β’ δεκαλέπτου και τα πρώτα 3 λεπτά της επανάληψης που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θεωρώ πως κατά την διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλοί, ανοίξαμε χώρους, τρέξαμε, είχαμε την έξτρα πάσα, εναντίον μίας ομάδα που παίζει κλειστά και προσπαθήσαμε να πάμε σε γρήγορο ρυθμό και να χτυπήσουμε στα πόδια.

Θεωρώ τα καταφέραμε και σίγουρα όταν βάζεις τα πρώτα σουτ, η ψυχολογία ανεβαίνει και είναι πιο εύκολο να σκοράρεις και τα επόμενα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπήκε ο Ρόλαντ αν και δεν ήταν 100% έτοιμος και θεωρώ πως ήταν μεγάλη υπόθεση για μας.

Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα έχουμε κλειδώσει την παραμονή και τώρα κοιτάμε την είσοδο μας στην 8άδα. Όμως δεν πρέπει να παίρνουν αέρα τα μυαλά μας γιατί γνωρίζουμε πως έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας. Πρώτα θα πάμε για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ και μετά βλέπουμε.”

Ακόμα, ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, δήλωσε:
“Το πιο σημαντικό είναι ότι στα εντός έδρας παιχνίδια καταφέρνουμε να προστατέψουμε την έδρα μας. Μπορεί να “παλεύουμε” και να χάνουμε στο τέλος στα εκτός αλλά θεωρώ πολύ σημαντική την έδρα μας και έχουμε καταφέρει πολλές και σπουδαίες νίκες εδώ μέσα. Το πιο σημαντικό νομίζω είναι ότι στο παιχνίδι καταφέραμε να έχουμε καλή δημιουργία, πράγμα που μας έδωσε μεγάλα καλάθια που μας βοήθησαν να ανοίξουμε το σκορ. Αυτό νομίζω πως ήταν το “κλειδί“.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…