Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να μην μένουν ανεκμετάλλευτες οι εγκαταστάσεις”

“Να μην μένουν ανεκμετάλλευτες οι εγκαταστάσεις”

oaka tennis

oaka-tennis

Το υφυπουργείο Αθλητισμού μέσω επίσημης ανακοίνωσης πήρε θέση για το ενδεχόμενο δημιουργίας γηπέδου της μπασκετικής ΑΕΚ, στη θέση όπου βρίσκεται το Ολυμπιακό Κέντρο Τέννις.

Αυτό είχε ως στόχο να κατεβάσει τους τόνους και να τονίσει πως υπάρχει σχέδιο και θα αξιοποιηθούν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Υπάρχει σε εξέλιξη η εκπόνηση ενός πλήρους σχεδίου για την εκμετάλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας προκειμένου καμιά από αυτές να μην είναι εγκαταλειμμένη και να μην κοστίζει χρήματα στον ελληνικό λαό. Κατανοούμε την αγωνία όλων γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και χρονίζουν.

Παρ’ όλα αυτά συνιστούμε σε όλους υπομονή και όχι εσφαλμένα συμπεράσματα ή σπασμωδικές κινήσεις. Πραγματικά θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ένα μεγάλο τουρνουά τένις στη χώρα, αλλά αυτό δεν έρχεται σε αντιδιαστολή με το συνολικό σχέδιο εκμετάλλευσης της κεντρικής εγκατάστασης του γηπέδου τένις του ΟΑΚΑ.

Οποιαδήποτε συζήτηση ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι απολύτως πρώιμη και όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά από σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη και διαβούλευση με τους αθλητικούς φορείς της χώρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…