Κεντρική Διεθνή “Να μοιάσω στον Σπανούλη”

“Να μοιάσω στον Σπανούλη”

llull spanoulis

llull-spanoulis

Ο Σέρχιο Γιουλ μέσα από τις δηλώσεις του αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και τον χαρακτήρισε ως θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ ανέφερε πως είναι ευτυχισμένος στην Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού γκαρντ:

Για το σημαντικότερο παιχνίδι με την φανέλα της Ρεάλ: “Ήταν πολλά σημαντικά ματς. Κυρίως οι τελικοί των playoffs τις τελευταίες σεζόν, όταν κατακτήσαμε τους τίτλους με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ήταν καλά παιχνίδια. Θυμάμαι επίσης το τρίποντο στο ματς με τη Βαλένθια, από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, ήταν εκείνο που μας έδωσε τη νίκη και μας επέτρεψε εκείνη τη σεζόν να τερματίσουμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο. Ήταν πολλά τα παιχνίδια που μου έχουν αφήσει όμορφες αναμνήσεις“.

Για το παρατσούκλι “μανταρίνια” που έχει δοθεί στα σουτ του: “Είναι ένα αστείο ψευδώνυμο. Σε τελική ανάλυση όταν σουτάρεις εκτός ισορροπίας και τελειώνει ο χρόνος, προσπαθείς να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα. Τώρα τελευταία τα καλάθια μπαίνουν και το ψευδώνυμο είναι αστείο”.

Για την σύγκριση των σουτ του με αυτών του Βασίλη Σπανούλη: “Όχι, νομίζω ότι ο Σπανούλης είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Τον σέβομαι πάρα πολύ. Είναι ένας παίκτης, από τον οποίο πάντα μπορείς να μάθεις καινούργια πράγματα. Ελπίζω μία μέρα να καταφέρω να του μοιάσω“.

Για το ΝΒΑ και το Χιούστον: “Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να αγωνίζομαι, για να κερδίζω τίτλους και θεωρώ ότι είμαι στην ιδανική ομάδα, προκειμένου να το πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνω. Επίσης οι οπαδοί κάθε μέρα μου δείχνουν πολύ μεγάλη αγάπη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Σε τελική ανάλυση πρέπει να είσαι εκεί που νιώθεις ευτυχισμένος με το παιχνίδι σου και με τη ζωή σου και εγώ στη Ρεάλ Μαδρίτης είμαι πολύ ευτυχισμένος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …